Yüksekokulumuzdan Rize Kalkandere Açık Ceza İnfaz Kurumuna Ziyaret

03 Kasım 2017 Cuma

Adalet Meslek Yüksekokulu bünyesinde 2017/2018 Öğretim yılı Güz Döneminde açılmış ve faaliyete başlamış olan Ceza İnfaz Güvenlik Hizmetleri Programı’nın akademik gelişimine katkı sağlayabilmek ve Ceza İnfaz Kurumlarının öğrencilerden ve Yüksekokul personellerinden beklentilerini ortaya koyabilmek amacıyla Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ahmet YANIK, akademik personeller Öğr. Gör. Süleyman KANDEMİR, Öğr. Gör. Tolgahan ŞAFAK ve Yüksekokul Sekreteri Recep YEREBAKAN ile birlikte Rize Kalkandere Açık Ceza İnfaz Kurumu’na ziyaret gerçekleştirilmiştir.
Rize Kalkandere Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mustafa ÇAYIR’ın "ceza infaz kurumlarının kurumsal yapısı ve infaz koruma memurları görev ve yükümlülükleri" hakkında Yüksekokul personellerine ayrıntılı bilgiler vermesi, kendilerinin Yüksekokul’dan beklentileri, Yüksekokul olarak eksikliklerin tespit edilmesi durumunda Kurumun Yüsekokul’a her türlü desteğe açık olduğu gibi konularda sohbet edilmesinin ardından kurum içerisinde uygun görülen birimlerin gezdirilmesi ile sonuçlanan ziyaret samimi ortamda gerçekleşmiştir.