2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Zorunlu Stajı Hk.

04 Aralık 2022 Pazar

Meslek Yüksekokulumuz Adalet programı ile Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programı öğrencileri zorunlu yaz stajını fiilen (yüz yüze) yapacaklardır. Bu kapsamda kamu kurum ve kuruluşlarında staj yapacak öğrencilerin 18.01.2023 tarihi saat 23.59’a kadar Ulusal Staj Programı üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapmayan öğrenciler zorunlu yaz stajını yapamayacaklardır.

Ulusal staj programı üzerinden başvuru yapacak öğrenciler tabloda yer alan "Ulusal Staj Başvuru Rehberi" kısmına tıklayarak başvuru adımlarını gösteren dosyayı indirebilir ve başvurunuzu bu adımları izleyerek kolayca yapabilirsiniz.

Kamu kurum ve kuruluşları dışında staj yapmak isteyen öğrencilerin (Örneğin, avukat bürosunda) ise “Staj Başvuru Formu”nu ekleriyle birlikte kurumumuza aşağıdaki tabloda belirtilen tarihe (12.05.2023) kadar okulumuza teslim etmeleri gerekir.

STAJ TAKVİMİ
İşlem Son Tarih Açıklama
Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Staj Yapacak Öğrencilerin Staj Başvurusu 18.01.2023 Kariyer Kapısı Ulusal Staj Programı üzerinden başvuru yapılacaktır.
Ulusal Staj Başvuru Rehberi
İlgili Belgelerin Teslim Edilmesi
(Kamu Kurum ve Kuruluşları Dışında Staj Yapacaklar İçin)
12 Mayıs 2023 Staj Başvuru Formu
Staj Yeri Kabul Formu
Öğrenci Kimlik Fotokopisi
Nüfus Cüzdanı Fotokopileri
SGK Belgesi
Listelerinin İlan Edilmesi 22 Mayıs 2023 Staj başvuru sonuçları Yüksekokulumuz internet sayfasında (http://adaletmyo.erdogan.edu.tr/) ilan edilecektir.
Staj Yapacak Öğrencilerin Listesi 29 Mayıs 2023 Staj yapacak öğrenci listesinin açıklanma tarihi
Staj Dönemi 10 Temmuz 2023 -
18 Ağustos 2023

Öğrenci staj çalışmalarını bu dönem içerisinde yapacaktır.
Staj Belgelerinin Son Teslim Tarihi 08 Eylül 2023 Staja ilişkin belgeler (Staj Değerlendirme Formu ve Stajyer Takip Çizelgesi) Yüksekokulumuza teslim edilmelidir.