2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Zorunlu Stajı Hk.

01 Ocak 2024 Pazartesi

Meslek Yüksekokulumuz Adalet programı ile Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri programı öğrencileri zorunlu yaz stajını fiilen (yüz yüze) yapacaklardır. Bu kapsamda kamu kurum ve kuruluşlarında staj yapacak öğrencilerin 10.03.2024 tarihi saat 23.59’a kadar Ulusal Staj Programı üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapmayan öğrenciler zorunlu yaz stajını yapamayacaklardır.

Ulusal staj programı üzerinden başvuru yapacak öğrenciler tabloda yer alan "Ulusal Staj Başvuru Rehberi" kısmına tıklayarak başvuru adımlarını gösteren dosyayı indirebilir ve başvurunuzu bu adımları izleyerek kolayca yapabilirsiniz.

Kamu kurum ve kuruluşları dışında staj yapmak isteyen öğrencilerin (Örneğin, avukat bürosunda) ise “Staj Başvuru Formu”nu ekleriyle birlikte kurumumuza aşağıdaki tabloda belirtilen tarihe (07.06.2024) kadar okulumuza teslim etmeleri gerekir.

Stajla ilgili bilgilendirmeler Google Classroom üzerinden oluşturulan sanal sınıftan yapılacaktır. Bu bakımdan sanal sınıfa dahil olmanız önem arz etmektedir.
Sanal sınıf kodu:
khpatuc

STAJ TAKVİMİ
İşlem Son Tarih Açıklama
Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Staj Yapacak Öğrencilerin Staj Başvurusu 10.03.2024 Kariyer Kapısı Ulusal Staj Programı üzerinden başvuru yapılacaktır.
Ulusal Staj Başvuru Rehberi
İlgili Belgelerin Teslim Edilmesi
(Kamu Kurum ve Kuruluşları Dışında Staj Yapacaklar İçin)
07 Haziran 2024 Staj Başvuru Formu
Staj Yeri Kabul Formu
Öğrenci Kimlik Fotokopisi
Nüfus Cüzdanı Fotokopileri
SGK Belgesi
Listelerinin İlan Edilmesi 14 Haziran 2024 Staj başvuru sonuçları Yüksekokulumuz internet sayfasında (http://adaletmyo.erdogan.edu.tr/) ilan edilecektir.
Staj Yapacak Öğrencilerin Listesi 05 Temmuz 2024 Staj yapacak öğrenci listesinin açıklanma tarihi
Staj Dönemi 22 Temmuz 2024-
02 Eylül 2024

Öğrenci staj çalışmalarını bu dönem içerisinde yapacaktır.
Staj Belgelerinin Son Teslim Tarihi 23 Eylül 2024 Staja ilişkin belgeler (Staj Değerlendirme Formu ve Stajyer Takip Çizelgesi) Yüksekokulumuza teslim edilmelidir.