Mezun Öğrenci Buluşmaları

08 Kasım 2022 Salı

Mezunlarımızla mevcut öğrencilerimizi buluşturma kapsamında gerçekleştirilen söyleşide 2016 Adalet Programı mezunumuz Emre Kazdal konuğumuz oldu. İcra müdür yardımcılığı sınavını kazanarak Eskipazar icra müdürlüğü görevini yürüten Kazdal, icra müdür yardımcılığı sınavını kazanabilmek için neler yapılması gerektiği, mesleki olarak mesleğin ayrıcalıkları gibi birçok konuda tecrübelerini öğrencilerimizle paylaştı. Her türlü konuda yüksekokulumuz öğrencilerinden gelecek sorulara, kafalarına takılan konulara sonraki zaman diliminde cevap bulma konusunda destek sağlayacağını ifade etti. Eğitim devam ederken bölümün kendilerinde oluşturduğu hedefler sayesinde bugün üst düzey bir görevi yapabildiğini dile getiren öğrencimiz, mezun olduğu okulda bir söyleşiye katılmasının memnuniyetini ifade ederken öğrencilere aynı duyguyu yaşayabilmek için daha sıkı ve hedefe yönelik çalışmaları konusunda tavsiyelerde bulundu.